SportSTIRI AMMA

Traseul haotic al lui Cristi Manea. Cum a ajuns în pole-position pentru barajul cu Islanda

A rămas mai puțin de o lună până la barajul cu Islanda din Liga Națiunilor, iar selecționerul Mirel Rădoi și secundul Nicolae Dică au început să contureze lotul pentru deplasarea de la Reykjavik. Nicolae Dică a recunoscut că revenirea lui Cristi Manea la CFR Cluj l-a bucurat.

Manea a revenit în această iarnă la Cluj și acum este titular sub comanda lui Dan Petrescu:

„Ne bucurăm că Manea a început să joace. Mirel îl știe foarte bine pe Manea de la echipa națională de tineret. Eu îl cunosc de la Viitorul, de când era copil. El s-a transferat târziu la FCSB, nu a făcut nici pregătirea cu ei. Asta după ce nu a reușit să prindă o altă echipă. Nu cred că l-au mai ținut cei de la FCSB pentru că ar fi trebuit să plătească o sumă mare de transfer. Cei de la CFR l-au mai adus așa și în trecut, iar acum aveau nevoie de fundaș dreapta.

La CFR Cluj s-a adaptat imediat pentru că știa mediul, știa antrenorul. La FCSB i s-au dat mai puține șanse. Cei de la FCSB au altă filosofie, cei de la CFR au un alt joc. Este un jucător tânăr, care a jucat foarte bine la Campionatul European, campion cu CFR, dar care nu s-a impus la FCSB”, a spus Nicolae Dică.

Traseul haotic al lui Cristi Manea

După ce a prins echipa ideală a turneului Euro U21 din vara anului trecut, Cristi Manea părea că se va transfera într-un campionat puternic. După ce a rămas pe tușă până spre finalul perioadei de mercato, Manea s-a văzut nevoit să se antreneze singur prin parc.
Pe ultima sută de metri, Manea a semnat cu FCSB, dar nu a mai prins pregătirea de vară. După startul campionatului, Manea a încercat să se impună la FCSB, dar nu a putut să câștige duelul cu Valentin Crețu.

Lăsat mai mult pe bancă, Manea s-a resemnat cu faptul că nu va juca la FCSB și Gigi Becali a decis că vrea să scape de el. CFR Cluj a profitat și a obținut din nou împrumutul său. Fundașul l-a răsplătit pe Dan Petrescu și a fost decisiv în jocurile cu Sevilla și Craiova.
Cristi Manea a centrat la hențul lui Jules Kounde din jocul tur cu Sevilla, iar centralul Deniz Aytekin a acordat penalty după intervenția VAR. Apoi, la meciul cu Craiova, Manea a provocat autogolul lui Martic.

România a rămas în cursa pentru Euro 2020

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close