StiriSTIRI AMMA

Exclusiv! Ieșean, condamnat în urma unui live pe Facebook! Cursă nebună prin oraș, ajunsă virală pe Internet! Martorii s-au crucit!

Judecătorii ieșeni au decis condamnarea unui bărbat, acuzat că a urcat băut și fără permis la volan. Totul a ieșit la iveală în urma unui accident. Pentru a ajunge la această concluzie, magistrații au folosit drept probă și un live pe Facebook făcut de către un martor

Un individ s-a ales recent cu o pedeapsă din partea judecătorilor ieșeni, după ce a fost acuzat de încălcarea legislației rutiere. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Ionuț Cristian Mitu la pedeapsa rezultantă de un an și opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Inculpatul Mitu Ionuț Cristian va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei comunei Belcești sau în cadrul Direcției de Asistență Socială Iași, pe o perioadă de 70 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată.

A decis să se plimbe un pic

Procesul individului a început în urmă cu câteva luni. Prin rechizitoriul emis pe data de 12 noiembrie 2019, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Ionuț Cristian Mitu (20 de ani), de profesie casier la un hypermarket, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor amintite. Pe de altă parte, procurorii au dispus clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, întrucât în cauză a intervenit împăcarea între părți.

„Pe data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 20:20, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia Lodgy pe bulevardul Dacia, din municipiul Iași, având o îmbibație alcoolică peste limita legală și fără a avea permis. Situația de fapt se susține cu mai multe mijloace de probă, administrate în cursul urmăririi penale, inclusiv procesul-verbal de ridicare imagini de pe telefonul martorului T.I.F. – «live pe Facebook»”, au menționat procurorii.

La audieri, individul a recunoscut comiterea faptelor și a afirmat că este de acord să presteze o muncă în folosul comunității, dacă se va considera necesar acest lucru.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close