Stiri

Covid-19 a afectat zborurile la Aeroportul Iași. Wizz Air a renunțat la cinci rute extrem de căutate spre Italia. Prețul biletelor a explodat peste noapte

Compania Wizz Air pare lovită din plin de teama virusului care bântuie Asia, Europa, SUA și Africa în această perioadă. Operatorul aerian a decis să reducă drastic frecvența mai multor zboruri din țară spre orașe din Europa până în luna aprilie. Decizia afectează din plin și Aeroportul Internațional Iași. A fost redusă frecvența mai multor curse cu destinația Italia. Biletele de avion s-au scumpit subit în această perioadă

Decizie drastică luată de operatorul aerian Wizz Air. Compania low-cost a decis să schimbe frecvența mai multor curse ce fac legătura între aeroporturile din țară și destinații din Europa. Teama de infecția cu coronavirus care bântuie acum continentul european a făcut ca frecvența zborurilor să scadă masiv. De această decizie nu a scăpat nici Aeroportul Internațional Iași. 60 la sută din zborurile spre Italia au fost anulate.

Noul orar al curselor

De exemplu, ruta Iași – Milano (Bergamo) își va reduce frecvența zborurilor de la patru la două în săptămâna 11- 18 martie, de la cinci la două în săptămâna 18-25 martie și de la șapte la două frecvențe în săptămâna 25 martie – 2 aprilie. De asemenea, cursa Iasi – Treviso operată de Wizz Air își va reduce frecvența de zbor de la două la unul în săptămâna 11- 18 martie, de la două la un zbor în săptămâna18- 25 martie și de la trei la un zbor în săptămâna 25 martie – 2 aprilie.

Cursa Iași-Bologna își va reduce frecvența de zbor de la două la un zbor în toate cele trei perioade de timp. Și ruta Iași – Roma (Ciampino) își va reduce frecvența de la două la o cursă în toate cele trei intervale de timp. În schimb, cursa Iași- Catamia va fi operată cu o frecvență de un zbor pe săptămână în perioada 11- 18 martie și 18-25 martie. De asemenea, cursa va fi tot de o frecvență pe săptămână în perioada 25 martie – 2 aprilie.

Pasagerii au primit contravaloarea biletelor înapoi

Cei care au cumpărat bilete de avion pentru perioada 11 martie – 2 aprilie își pot primii banii înapoi sau își pot modifica rezervarea zborului respectiv.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close